Ideoita

Ideoita aiemmista projekteistamme

Olemme keränneet tälle sivulle ideoita tekemistämme projekteista. Täältä voit hakea inspiraatiota tapahtumaasi.

Gobo-projisoinnit

Valoheittimen sisään asennettava muotti mahdollistaa valokeilan muotoilemisen miltei mihin tahansa muotoon. Näin voidaan heijastaa vaikkapa tapahtuman sponsorin logo tai hääparin etunimet sopivalle pinnalle: seinälle, kattoon, lattiiaan, verhoon jne. Etuna videotykkiin verrattuna on ylivoimaisesti kirkkaampi ja kontrastisempi "kuva" sekä edullisempi hinta.

Yleiskäyttöisillä goboilla luodaan muotoa ja tunnelmaa tapahtumapaikalle. Tällöin muotti voi kuvastaa esimerkiksi puiden läpi tulevaa auringonvaloa.

Mielenkiintoiset muodot

Erilaisilla muodoilla saadaan luotua uniikkia visuaalista ilmettä ja piristettyä kummasti tilan olemusta. Tapahtumasi ei tarvitse näyttää samalta kuin kaikki muutkin, vaan luovilla design-valinnoilla voit erottua joukosta!

Uplighting

Uplightingissa on kyse palkkien ja seinien valaisusta alhaaltapäin. Tällä tekniikalla saadaan luotua tietynlaista syvyyttä tapahtumapaikalle.

Mikäli uplighting yhdistetään valokonsoliin, voidaan luoda esimerkiksi värigradientti tilan ympäri tai muuttaa valaistusta päivän kääntyessä yöksi.

Usva

Usvan avulla saadaan luotua ilmaan miltei kolmiuloitteisia muotoja. Valokeilat heräävät eloon aivan erityisellä tavalla, jota ei voi 2D-kuvan välityksellä kuvailla.

Valokatto

Suurella määrällä jouluvaloja saadaan luotua lähes unimainen tunnelma. Valoja voidaan ripustaa tilan yläpuolelle, seinille tai vaikkapa lavan taakse.

Kiinnostuitko?

Löysitkö tältä sivulta kiinnostavan idean? Vai kaipaatko jotain muuta? Mietimme mieluusti kanssasi, minkälaiset ratkaisut palvelevat tapahtumaasi parhaiten. Yhteystietomme löydät täältä.

chat_bubble close